Emisiunea „Nadine” va debuta pe 14 octombrie, la TVR, și va putea fi urmărită de luni până vineri, de la 18.35.

„Nadine şi sora ei au fost abandonate la o vârstă fragedă de bunica lor, care l-a păstrat doar pe fratele lor. Nu este prima şi nici singura dificultate din viaţa ei. A mai trecut prin situaţii limită cu curaj şi le-a depăşit cu brio”, anunță TVR într-un comunicat.

Nadine și-a câștigat celebritatea cu ajutorul emisiunii Şcoala Vedetelor – emisiune lansată, la TVR, de Titus Munteanu. Pe 14 octombrie, la TVR 1, în debutul show-ului, alături de cunoscuţi specialişti şi vedete, Nadine lansează tema săptămânii: „Cum scăpăm de ruşinile închipuite?”, informează paginademedia.ro.

Nadine trăiește o frumoasă poveste de dragoste

„Când m-am maritat, știam că în timp, tot ce simt pentru el, soțul/ iubitul se va transforma în altceva. Știam, deoarece nu m-am măritat de la 20 de ani, fără să am habar pe ce lume trăiesc. Când monotonia s-a instalat, în loc să-i reproșez lui Apostolescu că nu-mi mai zice, că nu-mi mai face, mi-am suflecat mânecile și m-am reorientat către mine și către familie. Am luat punctul de concentrate de pe el și “neputințele” lui, cât și de pe starea mea de… plictis”, a mărturisit Nadine.