Evenimentul Zilei > Monden > Revenire incendiară la Vocea. „Regina” se va întoarce la masa juraților. Reacțiile sunt savuroase
Revenire incendiară la Vocea. „Regina” se va întoarce la masa juraților. Reacțiile sunt savuroase

Revenire incendiară la Vocea. „Regina” se va întoarce la masa juraților. Reacțiile sunt savuroase

The Voice – Vocea – cel mai popular concurs musical din lume, revine pe micile ecrane din această toamnă.

Al 17-lea sezon al emisiunii o aduce din nou în fața telespectatorilor pe Gwen Stefani, una dintre cele mai populare artiste.

Într-un videoclip de prezentare al emisiunii, Blake Shelton, iubitul lui Gwen Stefani și unul dintre cei mai îndrăgiți antrenori de la The Voice, spune că revenirea artistei la masa anternorilor face concursul mult mai frumos.

La rândul ei, Gwen Stefani este extrem de încântată de noul său proiect și consider că acesta este sezonul în care echipa ei va fi câștigătoare.

Artista s-a alăturat juriului în anul 2014, iar în sezonul 9 ea și Blake Shelton s-au îndrăgostit.

În sezonul 17, juriul concursului The Voice va fi compus din Blake Shelton, Gwen Stefani, Kelly Clarkson și John Legend.

În acest an, ea se alătură iubitului ei crooning de 43 de ani, precum și John Legend și Kelly Clarkson.

„Sunt atât de fericită să mă întorc. Viața mea s-a schimbat atât de mult în acest spectacol. Mă simt atât de norocoasă să fiu aici cu Blakey, Kelly și John”, a adăugat Gwen Stefani.

La rândul lor, John Legend și Kelly Clarkson, care au victorii importante în palmares, sunt la fel de încântați de revenirea artistei.

„Am crescut cu muzica ei, așa că sunt ca un super fan”, spune Kelly Clarkson. Legend adaugă: „Gwen Stefani este o legendă. A avut atât de mult succes în această industrie. Este un plus fantastic la The Voice”, scrie Today.com.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: