Asociația Descoperă Constanța pregătește un grandios spectacol de sunet și lumini pentru noaptea de Revelion de la Constanța. Evenimentul care se desfășoară timp de 7 ore începe la ora 18,00 pe 31 decembrie."Avem patru tone de artificii, dublu față de anul trecut. Constănțeni vor asista la un spectacol de muzică, lumină și culoare pe cer. Sunt artificii de gradul 3 și 4, adică tot ceea ce vedem la evenimentele din marile capitale ale lumii. Show-ul cu artificii va fi precedat de 10 minute de lasere și proiecții pe clădirea Muzeului de Istorie Națională", a declarat Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța.

Pe uriașa scenă vor urca 18 artiști,Voltaj, Cargo, Anda Adam și trupa ei de dansatori, DJ-i,  Mirela Pană și Cabaret Unique. Pentru show-ul de lasere, echipa tehnică a avut un buget de patru ori mai mare decât cel din 2015. Cele opt lasere puternice de 8 și 10 watts sunt sincronizate pe muzică. Ele încep spectacolul vizual la ora 23.50 și totul se încheie cu numărătoarea inversă de la miezul nopții. Organizatorii au pregătit, la miezul nopții, un superb foc de artificii care durează 10 minute.

Pentru prima dată, Constanța va vedea două Space Canons, tunuri de lumină ca în “filmele cu Batman”.Din echipa tehnică fac parte 33 oameni, cameramani, echipa video sau angajați ai unei firme de sceno-tehnică din Constanța. Lor li se alătură alte sute de oameni din Primăria Constanța, Asociația Descoperă Constanța, Jandarmerie și Poliție care asigură buna desfășurare a evenimentului. Vor fi 4 tone de artificii, zeci de kilometri de cabluri și 70.000 Wați de muzică în difuzoare. Revelionul 2017 începe pe 31 decembrie, la ora 18.00, iar vedetele urcă pe scenă la ora 22.00.