Navigati cu usurinta prin magazinul online El Unico

 

El Unico a dobandit renumele de lider pe segmentul trabucurilor din Cuba si a intregii nise de produse din tutun, in primul rand datorita atentiei desavarsite pe care o acorda clientilor sai, dar si intregii piete dedicate fumatorilor. In acest sens, a facut primul anunt de mare anvergura al anului 2020: lansarea magazinului online, www.el-unico.ro.

 

Magazinul el-unico.ro va pune la dispozitie produse pentru orice gust si orice buget.

 

Astfel, paginile site-ului vor gazdui atat game intregi de produse pentru fumat, de la trabucuri provenite din Cuba, Republica Dominicana sau Nicaragua, la tutun si tigari de foi cu origini variate, cat si accesorii care intregesc arsenalul oricarui fumator.

 

Pe langa produsele variate, magazinul online va pune la dispozitie si detalii amanuntite despre fiecare produs in parte, astfel facand usoara alegerea celei mai bune optiuni pentru dumneavoastra.

 

In timp, ne-am propus sa populam site-ul si cu informatii si materiale educationale pentru ca universul trabucurilor cubaneze sau de orice alta origine sa nu mai aiba niciun secret.

El-unico.ro – magazinul online cu cea mai variata selectie de produse dedicata fumatorilor pasionati si amatorilor

 

Brandul El Unico a avut intotdeauna ca scop sa ramana relevant, punand la dispozitia clientilor sai numai produse de top, incadrate in mai multe categorii de pret. Prin urmare, intrati in lumea fabuloasa a cigarului, bucurandu-va de branduri de prestigiu precum:

 

Habanos, care este principalul producator de trabucuri din Cuba, rulate exclusiv manual si realizate din tutun 100% cubanez. Brandul reuneste sub egida sa unele dintre cele mai recognoscibile branduri din lume precum Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta si multe altele, punandu-ne periodic la dispozitie si editiile limitate ale subbrandurilor din portofoliu.

 

Arturo Fuente, care se mandreste cu a fi brandul care a redefinit arta minutioasa a cultivarii tutunului perfect. Din acest motiv, trabucurile dominicane ale acestui brand sunt de o calitate incontestabila.

 

La Aurora, care este al doilea cel mai popular brand fabricat in Republica Dominicana, dupa Philip Morris, isi prezinta de asemenea gama de produse cu aceeasi maiestrie.

 

A.J. Fernandez, unul dintre cei mai populari producatori de trabucuri premium din Nicaragua.

 

Tigarile de foi Promocigar care, indiferent de brand, sunt produse in totalitate in Cuba, urmeaza standardele de calitate impuse de industria cubaneza de tutun, fiind 100% naturale.

 

Fumatorii de tutun nu sunt nici ei neglijati, selectia de tutun pentru rulat Mac Baren punand la dispozitie un intreg portofoliu de produse din urmatoarele game: Mac Baren, For People, Django, Amsterdamer si Choice, impreuna cu aromele lichide Scent It.

 

Prestigiosul brand S.T. Dupont isi expune atat seriile permanente, cat si editiile limitate, realizate cu cea mai inalta precizie si desavarsita maiestrie. Delectati-va cu renumitele brichete, instrumente de scris, rafinatele accesorii pentru intregirea garderobei masculine sau obiectele de calatorie marca S.T. Dupont.

 

Si cum universul fumatorului de trabuc, tigari de foi sau tutun nu este niciodata complet fara accesoriile potrivite, magazinul online El Unico va pune la dispozitie umidoare din lemn de cedru, cuttere si brichete de trabuc, pipa sau tigara si multe altele, pentru toate gusturile.

 

Pentru orice fel de informatie si detaliu legat de produsele premium dedicate oricarui pasionat de cigars, accesati site-ul el-unico.ro.

 

Material sustinut de el-unico.ro

Te-ar putea interesa și: