„Am ales începutul schimbării. Avem începutul sfârșitului acestui regim criminal. Avem nevoie de un trai decent, de o țară unde vrei să trăiește (…) Am votat penttru cele cinci puncte din programul meu prezidențiale. Întoarcerea miliardului și a rezolvării revendicărilor oamenilor, o justiție curată, pentru întărirea imaginii instituții prezidențiale și scoaterea din captivitate a instituțiilor R. Moldova și pentru alegeri anticipate. Am votat pentru civilizație și cred cu tărie că putem obține acest lucru și îmi exprim speranța că nu se va fura atât ca să putem fi surclasați cei desteptați (…)

Mulțumesc tuturor cetățenilor care s-a implicat pentru readucerea acestui drept. Astăzi avem posibilitatea să ne alegem președintele și care vrea schimbarea. Mă bucur pentru elanul cu care diaspora participă la vot. Toți cetățenii să iasă la vot și să-și dea votul pentru cei care jefuit această țară. Pentru cei indeciși trebuie să se documenteze cât mai repede și să meargă la vot în mod conștient. Pentru că nemergerea la vot favorizează pe cei care conduc țara”, a declarat Năstase.  

Nici candidatul Partidului Dreapta, Ana Guțu, nu a stat astăzi tăcut și a declarat că a votat pentru unirea R. Moldova cu România: .„Prin mediatizarea extraordinară a avut-o discursul meu unionist, a marcat istoria tuturor campaniilor electorale de la 91 încoace. Speram ca în acest scrutin să începem marea cotitură spre calea noastră care a fost mereu aceeași, să revenim la trupul Țării-mamă, România.  

Te-ar putea interesa și: