Evenimentul Zilei > Monden > Relație ciudată la Antena 1. I-ar fi putut fi tată… Dragoste mare între două vedete
Relație ciudată la Antena 1. I-ar fi putut fi tată… Dragoste mare între două vedete

Relație ciudată la Antena 1. I-ar fi putut fi tată… Dragoste mare între două vedete

Două dintre cele mai îndrăgite vedeta de la Antena 1 o au relație destul de controversată. Mulți dintre fanii lor s-au întrebat dacă diferența de vârstă dintre cei doi nu îi afectează. Cuplul a vrut să demonstreze tuturor cât de solidă este relația lor și decis să plece în aventura vieții lor.

Cătălin Scărălătescu, în vârstă de 50 de ani, și Doina Teodoru, 33 de ani, au o relație destul de solidă, dar nu foarte multe lume știa că diferența de vârstă între cei doi este atât de mare. Celebrul chef și partenera sa par să se înțeleagă din toate punctele de vedere și se completează perfect. În cazul lor, diferența de 17 ani nu pare să fie un impediment.

Mulți dintre fanii celor doi au fost uimiți când au aflat că formează un cuplu și multe persoane au crezut că relația lor nu va rezista. Așadar, cei doi au decis că este momentul să își testeze limitele și au acceptat provocarea de a participa la America Express. Cătălin și Doina vor face față uneia dintre cele mai mari provocări din viața lor în America de Sud care le va putea schimba viața.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au temut pentru viața lor

Scărlătescu și Doina Teodoru au trecut prin clipe dificile în timpul competiției. Nu puține au fost momentele când au crezut că ceva rău urmează să li se întâmple. Scărlătescu a mărturisit că nu este o persoană conflictuală, dar când se supără alege să plece de lângă acea persoană. „Dar în America unde să plec?! Am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare. Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte.”, a mai spus cheful.

Momentul în care cei doi s-au temat pentru viața lor a început când au rugat un șofer să îi ajute să ajungă într-o anumită destinație, dar conducătorul auto a început să meargă într-o altă direcție. „La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb și trecem într-un alt lan mai mare. Ne duce în câmp… Frățioare, unde ne duc ăștia? Măcelaria era în spate, să vezi ce ne căsăpește…”, a povestit Cătălin Scărlătescu, potrivit Cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: