Evenimentul Zilei > Monden > Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix, pe făraș! Asta e semnul care anunță despărțirea!
Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix, pe făraș! Asta e semnul care anunță despărțirea!

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix, pe făraș! Asta e semnul care anunță despărțirea!

Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner ar fi tot mai aproape de o despățire, deși păreau a fi extrem de îndrăgostiți.

Recent, Mihaela Rădulescu și-a serbat ziua de naștere, dar de la acest eveniment a lipsit iubitul ei, cascadorul austriac Felix Baumgartner. Mihaela a postat pe contul său de Instagram mai multe urări venite din partea oamenilor dragi, dar nu s-a regăsit niciuna de la bărbatul alături de care susținea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

De asemenea, de ceva timp, atât Mihaela, cât și Felix nu mai postează fotografii împreună pe rețelele de socializare, lucru care le-a dat de bănuit fanilor, notează Cancan.ro.

„Alții, mai puțin dispuși să accepte o simpla rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială. Si, al doilea pas după ce-si imaginează, îl fac către bârfă, știre, „știu eu sigur“, „da‘ sa nu spui ca știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic”, declara Mihaela Rădulescu, după speculațiile conform cărora ea și Felix nu mai formează un cuplu.

Carmen Harra a vorbit despre relația lor

Carmen Harra, fosta cântăreață devenită prezicătoare de succes în SUA, a afirmat acum ceva timp că Mihaela Rădulescu nu va îmbătrâni alături de Felix și la fel ca în trecut, urmează o despărțire între cei doi. Se pare că lucrurile s-au adeverit, iar prezicătoarea a avut dreptate.

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci, se reflectă și în acțiunile viitoare. Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei, experiențele nereușite, șansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare”, a spus Carmen Harra.