Regina, trădată pentru 1.000 de lire

Regina, trădată pentru 1.000 de lire

Jurnaliştii News of the World au reuşit să intre ilegal în reşedinţa regală de la Buckingham, după ce l-au mituit pe unul dintre şoferi cu suma de 1.000 de lire sterline (circa 1.150 de euro).

Reporterii s-au folosit de o prostituată din Lituania, care îl cunoştea pe Brian Sirjusingh, unul dintre şoferii familiei regale.

Fără a-i controla, deşi puteau fi terorişti, cei doi jurnalişti au ajuns în garajul palatului şi au fost chiar invitaţi să intre în limuzinele folosite de regina Elisabeta, prinţul Charles sau alte figuri regale. Cazul este cercetat

După publicarea articolului care prezenta aventura jurnalistică de la Buckingham, o echipă de anchetatori desemnată de palat a demarat cercetările. "Orice problemă de securitate este luată în serios şi vom cerceta aceste fapte", a spus un purtător de cuvânt al familiei regale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prima măsură a fost suspendarea şoferului mituit până la finalul anchetei interne. Puteau monta o bombă

Unul dintre jurnalişti menţionează că a fost lăsat singur în Bentley-ul preferat de regina Elisabeta a II-a. Mai mult, el spune că ar fi avut suficient timp pentru a monta o bombă sub bancheta din spate a automobilului.

Pentru a viziona o parte din vizita, ce-i drept neoficială, a jurnaliştilor, apăsaţi aici.