Dupa ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris si la International Forum Hall din Tokio, DULCE PONTES revine la Sala Palatului din Bucuresti, pe 9 februarie, pentru un concert ce va face inimile sa tresara insufletite de inflexiunile rascolitoare ale muzicii fado.
Regina muzicii fado va veni in Romania joi, 7 februarie, iar ultimele pregatiri pentru sosirea vedetei sunt in derulare! Celebra cantareata pretuieste confortul si relaxarea, asa ca, pe timpul sederii in Capitala, Dulce Pontes a ales sa fie cazata la un hotel de cinci stele. 
Organizatorii au primit din partea artistei si alte solicitari, demne de o vedeta sofisticata: pe durata sederii in tara noastra artista va fi transportata cu o limuzina de lux si va avea la dispozitie doi bucatari si un terapeut.
Printre elementele cerute de artista se numara si un vin rosu select, pe care organizatorii l-au comandat din Austria. Iar in seara concertului, Dulce Pontes mai doreste sa mai aiba la dispozitie supa de pui, platouri asortate de mezeluri si branzeturi, fructe proaspete, apa plata si apa minerala.
Dulce Pontes va concerta, sambata, la Sala Palatului, timp de trei ore, si il va avea ca partener de scena pe Marcel Pavel, singurul artist acceptat de starul international sa cante alaturi de ea in Romania, dupa ce, ani de zile, i-a avut alaturi pe Jose Carreras, Caetano Veloso, George Dalas sau Andrea Bocelli!
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • EXCLUSIV EVZ & B1 TV. SONDAJ CSOP. Traian Băsescu este din nou locomotivă electorală
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. STS e pe cale să intre în proprietatea Partidului – Stat: PSD. Urmează SRI și SIE?!
  • SONDAJ AVANGARDE. 72% dintre români nu au încredere în Guvern

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Rusoaicele FIERBINŢI care vor concura la Olimpiada de Iarnă de la Soci | GALERIE FOTO
  • DE NEUITAT! Aventurile unor BICICLIŞTI NEMŢI în Transilvania| GALERIE FOTO
  • Ce pot face două dintre cele mai SEXY FEMEI ale momentului. Imagini INCENDIARE „din spatele” scenei / GALERIE FOTO