Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea s-ar fi separat. Noi detalii ies la iveală

Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea s-ar fi separat. Noi detalii ies la iveală Despărțire. Sursa foto: Pixabay

Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, dar relația lor s-ar fi stricat din cauza declarațiilor făcute Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani. Anul trecut, el a spus că regina ar avea o relație amoroasă cu fostul său cumnat, iar acum a scos la iveală noi detalii.

În prima sa carte, Jaime Peñafiel a spus că Letizia a avut relații intime cu fostul cumnat, chiar dacă era căsătorită cu Regele Felipe. Recent, el a anunțat că va lansa o nouă carte pe 28 mai, intitulată „Los Silencios de Letizia” și că vor ieși la iveală mai multe detalii neașteptate. Acesta a declarat că Letizia și Felipe au o relație doar de fațadă.

Regina Letizia și Regele Felipe s-ar fi separat

În noua lui carte ar fi vorba despre ruptura dintre Regina Letizia și soțul său. Ea ar fi părăsit reședința de vară a familiei regale din Majorca pentru a se întâlni cu un alt bărbat. Autorul a spus că Regina Spaniei și Regele Felipe nu mai împart același dormitor și nici nu mai locuiesc împreună. „Nu cred că mai împart nici măcar același acoperiș”, a dezvăluit Peñafiel într-un interviu pentru El Cierre Digital.

Regina Letizia și Regele Felipe

Regina Letizia și Regele Felipe. Sursa foto Youtube

Regina Letizia i-ar fi făcut mult rău soțului său

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău. Nu cred că va urma un divorț, dar cred că vor face o înțelegere, cum au procedat Juan Carlos și Sofia, în urma căreia fiecare va duce o viață separată de celălalt”, a mai spus jurnalistul.

Ne puteți urmări și pe Google News
Regina Letizia

Regina Letizia. Sursa foto: Facebook - InStyile

Ce spune fostul cumnat al Reginei Letizia

Fostul cumnat al reginei, Jaime Del Burgo (53 de ani), a recunoscut, anul trecut, că a avut o relație amoroasă cu aceasta după nunta cu Regele Felipe. Bărbatul a spus că era iubitul Letiziei atunci când aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe. El a postat pe rețeaua de socializare X (Twitter) o poză a reginei făcută în oglinda din baie în timp ce era gravidă. Acesta a arătat și un mesaj pe care regina i l-ar fi trimis.

„Iubire. Îți port șalul. Este ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine”, este mesajul pe care Regina Letizia i l-ar trimis fostului cumnat.