„Nu sunt multe lucruri de spus pentru că am început foarte bine meciul şi l-am terminat foarte prost. Am avut trei ocazii clare să marcăm, iar apoi am primit gol la o fază pe care nu poţi să ţi-o explici. Agresivitatea ne-a lipsit azi foarte mult. Foarte mulţi jucători au lipsit din joc, nu au intrat în contact cu adversarul aşa cum ar fi trebuit să o facă.

Sunt lucruri la care vom lucra în perioada următoare. Eu nu văd înfrângerea ca pe o umilinţă, o văd ca pe o lecţie din care trebuie să învăţăm. Primim goluri foarte uşor. Sunt lucruri care se repetă din păcate şi care nu ar trebui să se întâmple la echipa noastră, a spus Reghecampf.

Tehnicianul Stelei e de părere că echipa sa poate răsuturna scorul în retur și că nu se gândește să îşi dea demisia în ciuda rezultatelor mai slabe din ultima perioadă: „Cu siguranţă rezultatele mă ţin în funcţie. În campionat suntem pe locul doi, jucăm play-off-ul, iar în returul cu Dinamo din Cupa Ligii, aşa cum ne-au bătut ei cu 4-1, putem şi noi să câştigăm cu 3-0. Eu cred că se poate realiza ca noi să învingem Dinamo cu 3-0. După un meci tur nu se poate spune că nu mai avem nicio şansă. Azi au fost momente în care noi am controlat jocul, iar ei au marcat. Au fost greşeli copilăreşti.

Nu renunţ la funcţie, mai ales în momente dificile. Eu cred că am realizat lucruri bune la Steaua, lucruri pozitive. Nu m-am gândit să renunţ la funcţia de antrenor al Stelei. De ce să o fac? Eu nu mă gândesc niciodată să îmi dau demisia, lucrul ăsta să fie foarte clar. Eu nu am venit aici să-mi dau demisia, am venit să muncesc”.