Regele șoselelor a făcut o avere datorită mașinilor. Ce amuletă l-a ajutat în afaceri

Regele șoselelor a făcut o avere datorită mașinilor. Ce amuletă l-a ajutat în afaceri

Exclusiv. Zedesly, supranumit și regele șoselelor, este un milionar care a făcut avere de pe urma mașinilor. Silviu Zaharia pe numele lui, este fiul unui potent om de afaceri. A crescut mai mult prin Austria, vorbește 4 limbi străine și a fost fotomodel.

Dar pasiunea lui cea mare au fost mereu mașinile. “A fost pasiunea mea și visul meu de când mă știu. Mereu m-am văzut având o mașină foarte specială. După 13 ani de muncă am reusit să-mi îndeplinesc dorința. Totul este făcut custom, unic, special pentru mine. De la interior până la piese” a spus Silviu Zaharia.

Sute de milioane din jantele mașinilor

De altfel conduce numai bolizi de viteză și nicuna dintre mașinile lui nu costă mai puțin de 100.000 de mii de euro. Vorbim în majoritate despre BMW-uri care sunt customizate, practic setările din fabrică au fost modificate. Astfel că sunt transformate în mașini foarte puternice care pot atinge viteze amețitoare foarte repede.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drept urmare nu de puține ori acesta merge în alte țări pentru a le testa. De la pasiunea pentru mașini, Zed a pornit o adevărată afacere, anume aceea de a comercializa jante. Iar afacerea lui are profituri de sute de milioane, potrivit informațiilor din spațiul public. Există și un secret pentru asta, după cum chiar el recunoaște. Jantele respective au o formă aparte inspirată de la o rună vikingă.

Secretul lui Zed, o amuletă vikingă

”Totul a început când tatăl meu, Dumitru Zaharia, mi-a spus despre Runele Scandinave ale Vikingilor. Fehu amulet este o rună ce aparține seriei futhark, ce simbolizează prosperitatea materială și spirituală. Folosind această amuletă, ar trebui să scapi de toate problemele pe care le ai, indiferent că sunt probleme legate de bani sau de dragoste”, a explicat Zed.

Drept urmare a aplicat acest lucru și legat de afacerea lui. Printre altele el comercializează și astfel de rune, fiind un pasionat al acestui tip de cultură.