Evenimentul Zilei > Social > „Regele heroinei” a fost arestat! Captură-record de heroină
„Regele heroinei” a fost arestat! Captură-record de heroină

„Regele heroinei” a fost arestat! Captură-record de heroină

Un olandez de origine turcă a fost arestat, iar asupra lui s-au găsit zeci de kilograme de heroină și speed, două dintre cele mai periculoase droguri de pe piață

Poliția din Spania a reușit o captură de zile mari zilele trecute într-un oraș din nord-vestul peninsulei Iberice, după ce au reușit să-l prindă pe unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din Europa. Asupra lui Sadullah U., un cetățean olandez cu origini turcești au fost găsite peste 7 kilograme de heroină.

Bănuit că ar fi coordonatorul celei mai importante rețele din vestul Europei care trafica drogul de mare risc, Sadullah, supranumit „Regele heroinei”, a fost arestat în Pontevedra, alături de alte 16 persoane. Acesta a fost prins asupra sa cu 7 kilograme de heroină, 22 de kilograme de speed, un alt drog extrem de periculos, și mii de euro cash.

Este pentru a treia oară când traficantul primește o lovitură importantă din partea autorităților. În 1994 a fost trimis în închisoare într-un dosar care s-a finalizat cu confiscarea a 118 kilograme de heroină, iar în 2008 a fost reținut din nou într-un caz în care, pe un yacht din Barcelona, ar fi fost găsite peste 316 kilograme din același drog.