Într-o conferință de presă, Hagi acuză modul în care Federația a tratat momentul tragerii la sorți a grupelor pentru Euro 2020. Mai exact, „neconvocarea” legendei fotbalului românesc pentru evenimentul de la București.

Întrebat despre barajul Islanda – România, din martie, Hagi a declarat: „N-am văzut grupa în care ar putea fi naționala. Nu m-am uitat. România joacă un baraj… Ca să vorbim de Europene, nu știu, nu m-am uitat”.

Pornit pe subiect, „Regele” Hagi a continuat pe un ton virulent, după cum notează gsp.ro: „Vi s-a interzis să mă întrebați de ce n-am fost invitat la tragerea la sorți? Da, e adevărat, n-am fost invitat! Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Întrebați-i pe cei de la Federație de ce nu m-au chemat! Eu sunt la Constanța și muncesc”.

Gică Hagi afirmă că nu se simte deloc afectat, din contră, „sunt mândru că am jucat pentru România”.

În clipa de față, între Hagi și FRF nu există niciun fel de dialog. „Nu vorbim. Pur și simplu, n-am fost invitat la eveniment. Eu voi produce jucători pentru România, asta e menirea mea. Restul contează mai puțin”.