Iată postarea acestuia:

Mă duc la referendumul dedicat familiei. Voi vota DA!

Este datoria mea să o fac în calitate de tată și să o anunț ca om care are un cuvânt de spus, în calitate de jurnalist. 
Am fost primul jurnalist care și-a anunțat opțiunea, iar Evenimentul Zilei a găzduit o dezbatere amplă pe această temă.
Aș mai adăuga câte ceva despre fariseii care se consideră mari învățați în materie de creștinism, dar acționează la nivelul unui activist de partid din raionul Dorohoi. De fapt, așa au fost dintotdeauna…
Sau despre influencerii care boicotează de dragul de a boicota, susținând că familia este un cadru privat. La fel de private ar fi trebuit să fie și fondurile de pensii care au investit zeci de milioane în UM Digi și au pierdut 50 la sută din banii oamenilor, dar discuția este inutilă. 
Așa că îmi face plăcere să-l citez pe Adrian Papahagi:
"(…)O cunoștință norvegiană, care mă moralizează periodic pe Facebook, e ong-ist. E plătit (mai bine decât mine) ca să facă acțiuni și seminarii despre pace. 
Aș vrea să aibă decența să considere asta job-ul lui, nu un act generos de binefacere.
Toți cei care sunt plătiți prin ONG-uri ca să amelioreze soarta orfanilor, femeilor bătute sau a săracilor nu sunt maica Tereza în misiune, ci așa își câștigă pâinea. Munca lor este onestă și binevenită, dar nu e mai meritorie decât cea a unui mecanic auto, a unui șofer de TIR sau a unei asistente.
Să nu-și permită deci să se creadă mai buni decât oricine este plătit pentru orice alt tip de muncă onestă! 
Nu sunt filantropi, ci așa își câștigă viața. Gata cu impostura morală!"

Referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei are loc la 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00.

Cetăţenii care participă la referendumul naţional au dreptul să se pronunţe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", se precizează pe site-ul www.mai.gov.ro.

Astfel, cei care sunt de acord cu modificarea înlocuirea sintagmei "între soţi", după cum scrie, în prezent, la art. 48, alin. (1) al Constituţiei, cu căsătoria liber consimţită "între un bărbat şi o femeie", trebuie să voteze DA.