Evenimentul Zilei > Actualitate > Recordurile negative ale Oţelului în Liga Campionilor
Recordurile negative ale Oţelului în Liga Campionilor

Recordurile negative ale Oţelului în Liga Campionilor

Campioana României a încheiat Grupa C a Ligii Campionilor fără să strângă niciun punct, fiind a 15-a formaţie din istoria competiţiei care bifează această contraperformanţă.

Moldovenii au însă cel mai bun golaveraj dintre cele trei echipe cu cifra 0 în dreptul punctelor în acest sezon. Echipa lui Dorinel Munteanu a primit 11 goluri şi a marcat trei, în timp ce Villarreal (2-14) şi Dinamo Zagreb (3-22) sunt celelate formaţii care au pierdut toate cele şase partide.

Oamenii lui Dorinel Munteanu au penultima posesie din acest sezon (40%), fiind cu doar un procent mai mare decât cea a cehilor de la Viktoria Plzen, care s-au calificat în Liga Europa. Campionii au o medie de patru şuturi pe poartă pe meci (locul 23 din 32 de echipe) şi cele mai puţine cornere – 17, la egalitate cu APOEL Nicosia, formaţie care merge însă în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Gălăţenii sunt lideri şi la faulturi, cu 107 de infracţiuni comise, şi conduc şi în ierarhia cartonaşelor roşii – 2. Cele mai mici asistenţe ale sezonului s-au cosemnat la Bucureşti, pe "Naţional Arena", la meciurile cu FC Basel şi Benfica, la care au asistat puţin sub 6.000 de oameni, respectiv puţin sub 7.000 de spectatori.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News