Evenimentul Zilei > Justitie > Un recidivist cafegiu din Botoșani băgat la zdup după ce a spart mai multe automate de cafea
Un recidivist cafegiu din Botoșani băgat la zdup după ce a spart mai multe automate de cafea

Un recidivist cafegiu din Botoșani băgat la zdup după ce a spart mai multe automate de cafea

El spărgea „tonomatele” de cafea cu un levier și le golea de mărunțiș după ce bea o cafea

Un bărbat din Siminicea, județul Botoșani, recidivist, care a spart aparate de cafea la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar, a fost ridicat de la domiciliu de către polițiști, în baza unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru infracțiuni de furt calificat, informează colegii de la ziarul Botoșăneanul. Iulian Constantin Ciobanu, în vârstă de 39 de ani, din Siminicea, a fost depistat pe raza localității de domiciliu și, în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, echipa formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Salcea și Postului de poliție Dumbrăveni l-au preluat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani. 

În octombrie 2017, conform Monitorul de Suceava, individul a fost prins în timp ce „golea” de bani aparatele de cafea de la parterul Casei de Cultură. Bărbatul a folosit un fel de levier special confecţionat, pentru a deschide uşile automatelor de cafea. Condamnarea la 3 ani de închisoare vine din mai multe fapte și din starea de recidivă a bărbatului.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: