Real Madrid, cu o mana pe titlu

Real Madrid, cu o mana pe titlu

O victorie le-ar fi suficienta azi "albilor" pentru a deveni campioni in Spania.

Ultimul titlu castigat in Primera Division de echipa care a umilit Steaua in sezonul trecut al Ligii Campionilor dateaza din stagiunea 2002/2003. Lupta la baioneta pentru titlu in campionatul de fotbal al Spaniei. Inainte de ultima etapa, programata asta-seara, podiumul clasamentului in Primera Division arata astfel: 1. Real Madrid (73 de puncte); 2. FC Barcelona (73p);

3. FC Sevilla (71p). „Albii” au in acest moment titlul in buzunar. O victorie azi, pe teren propriu, in meciul cu Real Mallorca, le-ar asigura matematic prima pozitie, indiferent de ce vor face rivalele. La egalitate de puncte se ia in calcul criteriul rezultatelor directe, capitol la care Real sta mai bine decat Barcelona (a invins cu 2-0 pe „Santiago Bernabeu” si a remizat, scor 3-3, pe „Nou Camp”).

Partidele Real Madrid - Real Mallorca, Gimnastic Tarragona - FC Barcelona si FC Sevilla - Villarreal vor incepe la aceeasi ora: 22.00. In Primera Division, Real a castigat ultima oara titlul in sezonul 2002/2003. Golgheterul actualei editii din Primera Division va fi un jucator al „albilor”. Ruud Van Nistelrooy are la activ 25 de reusite in 37 de etape de campionat si este greu de crezut ca mai poate scapa primul loc in acest top.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cotidianul spaniol „Marca” sustine in numarul sau de ieri ca Ramon Calderon, presedintele „albilor”, este dispus sa faca o oferta uriasa pentru a-l transfera pe brazilianul Kaka, de la AC Milan. Calderon este dispus sa scoata din buzunar 80 de milioane de euro pentru a-l aduce pe brazilian, insa campioana Europei se lasa greu.

Daca tranzactia se va realiza, Kaka ar deveni cel mai scump jucator din istoria fotbalului, devansandu-l pe francezul Zinedine Zidane (achizitionat de Real cu 76 de milioane de euro)! Starul brazilian ar avea asigurat un salariu de 12 milioane de euro pe sezon.