„Se pare că dl Dragnea și ai lui nu au nimic altceva în cap decât să își salveze pielea. Iată, cel care spune că este o victimă a statului paralel, eu vă spun, ca membru al Comisiei de control a activităţii Serviciului Român de Informaţii, că Dragnea este un creator al acestui aşa-zis stat paralel pe care îl blamează. Dragnea a tăiat porci cu foști șefi de instituții, Dragnea a mâncat șoric cu ei, Dragnea s-a întâlnit în acele locații pe care azi le blamează”, a declarat senatorul, potrivit agerpres.ro

„Cred că este timpul din nou, şi în prima şedinţă a Comisiei de control a activităţii SRI, vom solicita Biroului comisiei chemarea la audieri a domnului Liviu Dragnea, pentru a i se pune câteva întrebări, aşa cum au declarat foarte mulţi cetăţeni care au trecut pe la noi prin comisie. Este o acţiune pe care o vom face în prima săptămână din luna februarie, sperăm ca domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor să dea răspunsuri clare la tot ceea ce a însemnat, până la urmă, pentru el statul de drept, să spună cu nume şi prenume cine face parte din statul paralel. Dacă are aceste cunoştinţe trebuie spuse în mod public", a adăugat Chirteș.

Acesta a menționat că reprezentații opoziției din comisia de control SRI au mai cerut de două ori audierea lui Dragnea, însă solicitările au fost refuzate.

 

Te-ar putea interesa și: