Evenimentul Zilei > Politica > REACŢIE DIN PSD. Dragnea, trimis în judecată / Vicepreşedinte: Avem încredere în Justiţie
REACŢIE DIN PSD. Dragnea, trimis în judecată / Vicepreşedinte: Avem încredere în Justiţie

REACŢIE DIN PSD. Dragnea, trimis în judecată / Vicepreşedinte: Avem încredere în Justiţie

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat, pentru EVZ, că partidul nu comentează deciziile justiţiei dar prezumţia de nevinovăţie funcţionează, după ce Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, vineri, de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. Dragnea e acuzat că, pe vremea în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a făcut demersuri pentru menţinerea în funcţie a două persoane la Direcţia pentru Protecţia Copilului, deşi cele două nu veneau efectiv la muncă.

"În primul rând, n-avem voie să comentăm deciziile justiţiei. În al doilea rând, prezumţia de nevinovăţie se aplică oricărei persoane. Avem încredere în justiţie că-şi va face treaba", a declarat vicepreşedintele PSD.

"Am înţeles totuşi că Liviu Dragnea nu era şef acolo (la Direcţia pentru Protecţia Copilului), era un director", a adăugat Tudose pentru EVZ.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: