Evenimentul Zilei > Politica > Reacția Administrației Prezidențiale la declarațiile premierului Victor Ponta despre Codul Silvic
Reacția Administrației Prezidențiale la declarațiile premierului Victor Ponta despre Codul Silvic

Reacția Administrației Prezidențiale la declarațiile premierului Victor Ponta despre Codul Silvic

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, a comentat, într-o intervenție telefonică la postul B1 TV, afirmațiile premierului potrivit cărora președintele Klaus Iohannis ar fi fost influențat de oameni din PNL atunci când a retrimis legea Codului Silvic în Parlament.

”Punctele de vedere ale președintelui Klaus Iohannis respectă cererile de reexaminare ale unor acte normative. Nu sunt influențate, sunt rezultatele expertizei care există la Cotroceni. Am publicat azi punctul de vedere al Consiliului Concurenței. Domnul prim ministru ar trebui să înțeleagă că are responsabilitate în ceea ce privește afirmațiile sale. La Cotroceni avem și noi informații de la instituțiile statului. Acel punct de vedere a fost exprimat după o evaluare proprie. Nimeni din administrația prezidențială nu s-a întâlnit cu un reprezentant al industriei de lemn, nici cu domnul Schweighofer sau apropiați ai acestuia”, a afirmat Dan Mihalache.