Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Lucescu: Putem să batem Bosnia, Belarus, Albania şi Luxemburg fără probleme. Cu Franţa, vom vedea ce va fi
Răzvan Lucescu: Putem să batem Bosnia, Belarus, Albania şi Luxemburg fără probleme. Cu Franţa, vom vedea ce va fi

Răzvan Lucescu: Putem să batem Bosnia, Belarus, Albania şi Luxemburg fără probleme. Cu Franţa, vom vedea ce va fi

Selecţionerul Răzvan Lucescu s-a umplut de penibil ieri, oferind un discurs halucinant despre problemele naţionalei şi despre viitorul său la cârma tricolorilor. "Ne lipseşte patriotismul". Aceasta este explicaţia halucinantă a selecţionerului pentru eşecuri.

Răzvan l-a întrecut chiar şi pe tatăl său la abilitatea cu care şi-a căutat scuze penibile pentru orice. Întâi de toate, antrenorul tricolorilor a ţinut să ne asigure că nu se gândeşte la demisie şi că a găsit cheia insucceselor pe linie: suporterii şi jurnaliştii şi-au pierdut sentimentele patriotice!

"Hai să lăsăm interesele, avem nevoie de toată lumea alături. Sunt interese foarte mari, vă cer tuturor să fim uniţi. Sunt şanse de calificare şi eu merg până la capăt! Nu este vorba despre demisia mea, despre un om, ci despre echipa naţională, despre patriotism, despre un popor. Din păcate, ne lipseşte patriotismul. Aţi văzut ce public a avut Bosnia pe teren propriu, deşi au fost conduşi la pauză. Aştept acelaşi lucru şi de la fanii români, dar şi de la jurnalişti", a declarat ieri Lucescu junior.

Despre o calificare utopică

Selecţionerul nu s-a oprit aici, ci a oferit şi alte declaraţii care au arătat că este total rupt de realitate şi că vede o conspiraţie pe toate planurile îndreptată împotriva sa. Pentru Lucescu meciul cu Bosnia n-a fost decisiv, iar şansele de calificare sunt mari: "Trebuie să batem Belarus, Bosnia, Albania şi Luxemburg şi ne vom califica. Putem să le batem fără probleme. Cu Franţa, vom vedea ce va fi".

Eşecurile pe linie din ultima perioadă au fost cauzate de arbitrajele nefavorabile (n.r. – obsesie de familie), dar şi de golurile venite pe final de meci. "Nu uitaţi că am mai avut o victorie şi în vara anului trecut (n.r. – cu Honduras!), deci încă n-au trecut doi ani de la ultimul succes. Am avut rezultate de egalitate, unele importante, altele nu ne-au fost permise din cauza greşelilor de arbitraj. În plus, am pierdut pe finalurile de meciuri", a completat Lucescu.

Ca să nu se mai lamenteze de durata partidelor, selecţionerul l-ar putea ruga pe Mircea Sandu să ceară la UEFA o derogare ca meciurile tricolorilor să ţină numai 80 de minute.

Lobby pentru Florescu

Răzvan Lucescu l-a apărat pe mult hulitul Florescu – "n-a fost cel mai slab la Zenica" – şi a adăugat că nu contează că acesta nu mai are club, pentru că joacă des la naţională. Mai mult, selecţionerul s-a lăudat că a întinerit echipa, dar a uitat că a pierdut luni bune din mandatul său oferindu-le şanse "tinerelor speranţe" Maftei, Dănciulescu, Apostol şi Mara.

"Ce meci decisiv a fost în Bosnia? Avem două puncte! S-a demonstrat că avem şanse mari de calificare!",
RĂZVAN LUCESCU, selecţionerul României

  • Bosnia – România 2-1
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: