Evenimentul Zilei > Sport > Răzvan Lucescu, mărturii din izolare: ”La a treia abatere te bagă în altfel de izolare”
Răzvan Lucescu, mărturii din izolare: ”La a treia abatere te bagă în altfel de izolare”

Răzvan Lucescu, mărturii din izolare: ”La a treia abatere te bagă în altfel de izolare”

Cunoscutul antrenor de fotbal, Răzvan Lucescu a vorbit pentru prima oară despre condițiile de izolare din Arabia Saudită.  În prezent, Răzvan Lucescu  antrenează echipa de fotbal Al-Hilal.

Răzvan Lucescu a spus, la postul Realitatea Plus că izolarea pentru el este un fel de vacanță, deoarece, profită de timpul liber pentru a studia cât mai mult.

„Bună, dacă e vacanță, da, ar trebui să zic că e vacanță. Citesc, fac sport, studiez, mi-am dorit foarte tare să pot avea vacanță înainte de întrerupere, mă gândeam cu drag la vară , mă gândeam cum să îmi programez vacanța, mai ales că am avut o perioada încărcată, și în Grecia, și n-am apucat să mă relaxez, încerc să îmi țin moralul ridicat, gândindu-mă că sunt în vacanță chiar dacă e vacanță forțată”, a spus Răzvan Lucescu

Întrebat despre cum e perioada de izolare în Arabia Saudită, Răzvan Lucescu a comparat situația din Arabia Saudită cu situația din România.

„Nu e foarte diferit de viața din România, nu mai știu exact ce se întâmplă în România, de ieri, dar pare a fi sub control, cum este și aici. Aici s-au luat restricții foarte rapid, s-au luat măsuri rapide și lumea a fost obligată să stea în casă, s-au închis toate locurile publice, de câteva zile. În Ryiad nu putem să părăsim casa, decât cu posibilitatea de a merge la alimentară sau farmacie. Dacă poliția te prinde pe stradă riști o amendă, in jur de 2500 de euro prima oară, a doua oară crește, iar la a treia abatere te bagă în altfel de izolare“, a declarat Răzvan Lucescu

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: