Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Ciobanu, executat fără milă. Anunț-șoc la aproape un an de la moartea vedetei
Răzvan Ciobanu, executat fără milă. Anunț-șoc la aproape un an de la moartea vedetei

Răzvan Ciobanu, executat fără milă. Anunț-șoc la aproape un an de la moartea vedetei

O sentinţă a magistraţilor a uluit rudele, dar şi pe apropiaţii regretatului designer Răzvan Ciobanu.

Potrivit magistraţilor, Răzvan Ciobanu ar trebui să meargă să-şi achite o datorie pe care o are la bancă. Desigur, această aberaţie nu este singura: designerul a pierdut procesul intentat de creditori deoarece, culmea, nu s-a prezentat la termenele stabilite în instanţă.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a murit într-un groaznic accident de circulaţie, iar creditorii au deschis procesul după moartea acestuia.

La câteva săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un executor judecătoresc a decis să îl cheme în judecată pe defunct, pentru a recupera acea datorie de la bancă. Cum Răzvan Ciobanu nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanţă, a pierdut procesul.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac”, au decis magistraţii.

Aşa că, acum, executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria, scrisori care nu fac decât să răsucească, acum, cuţitul în rana lăsată în sufletul celor apropiaţi.

Avocata Laura Vicol a declarat, recent, că accidentul cumplit în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs după ce designerul a suferit un infarct la volan.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55. El s-a dus glonț spre moarte. (…) A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. (…) A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a explicat Laura Vicol, potrivit spynews.ro