Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Burleanu anunță și alte sancțiuni legate de pariuri: „Sunt și antrenori care mai au procese pe rol”
Răzvan Burleanu anunță și alte sancțiuni legate de pariuri: „Sunt și antrenori care mai au procese pe rol”

Răzvan Burleanu anunță și alte sancțiuni legate de pariuri: „Sunt și antrenori care mai au procese pe rol”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că, în curând, vor fi finalizate și alte dosare ale oamenilor de fotbal care sunt implicați în pariurile sportive.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre suspendarea primită de Marius Șumudică și a precizat că tehnicianul Astrei Giurgiu are la dispoziție căi de atac. De asemenea, șeful de la „Casa Fotbalului” a afirmat că, în viitorul apropiat, se vor da verdicte și în alte cazuri de antrenori care au fost dovediți că pariază.

„Nu e o pedeapsă pe viață. Are posibilitatea recursului, are dreptul să atace decizia. Nu e singurul caz pe rol, dar mă opresc aici cu declarațiile legate de acest subiect. Sunt și antrenori care mai au procese pe rol. În perioada imediat următoare avem cazul Gloria Buzău. Mai așteptăm 2-3 săptămâni pentru o decizie. Acolo vorbim despre meciuri trucate, ceea ce nu e cazul la Șumudică", a spus Burleanu la sport.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: