Evenimentul Zilei > Social > Războiul informațiilor pe apariția iPhone 12. Când va fi lansat?
Războiul informațiilor pe apariția iPhone 12. Când va fi lansat?

Războiul informațiilor pe apariția iPhone 12. Când va fi lansat?

În ultimele luni, o avalanșă de scurgeri de informaţii, predicții și speculații legate de seria iPhone 12 au făcut ocolul în mediul online.

Vestea bun este că cel mai aşteptat  model de iPhone 12 ar putea fi distribuit cu amănuntul la aproximativ 649 USD, mai accesibil decât iPhone 11, dar echipat cu ecran OLED și 5G.

De ce atât de ieftine?

O scurgere recentă de informaţii care dezvăluie prețurile diferitelor modele iPhone 12 a atras multă atenție, având în vedere nu numai  prețul extrem de accesibil faţă de iPhone 11, ci și că este echipat cu un SoC mai bun, afișaj OLED și conexiune la rețea wireless 5G.

Pentru fanii acestui timp de smartphone care doresc să deţină modele iPhone 12 trebuie să afle că potrivit surselor,  cele care acceptă mmWave 5G sunt  iPhone 12 Pro de 6,1 inchi și iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci.

Posesorii iPhone 12 cu suport Sub-6GHz 5G vor avea în continuare descărcări mai rapide în comparație cu modelele iPhone 11 de generație actuală, care acceptă doar 4G LTE.

Cu toate acestea, nu vor putea experimenta descărcarea videoclipurilor în câteva secunde, doar cu o rețea de 5 mmWave este capabil.

Speculațiile  susțin că utilizatorii ar avea nevoie de o linie vizuală către un nod pentru a se bucura de cele mai rapide semnale 5G mmWave, deoarece nu ar fi disponibil în interiorul telefonului.

Apple nu a confirmat încă existența seriei iPhone 12

Cu toate acestea, pe baza modelului de lansare al companiei, fanii ar trebui să se aștepte la lansarea următoarelor modele emblematice ale Apple cândva prin septembrie 2020. În ceea ce privește modelul iPhone 12 Pro Max, zvonurile  susțin că acesta ar putea întârzia și ar putea apărea în 2021, informează FPT.