Război pe fetiţa Larei Şaban

Război pe fetiţa Larei Şaban

Micuţa Alia, în vârstă de 3 ani, a fost luată cu un avion particular şi dusă în Turcia, la tatăl ei, politicianul Husseyn Avni Sipahi.

Scandalul continuă în cazul Lara Şaban, femeia în vârstă de 27 de ani descoperită moartă după aproape o lună de la dispariţie. Poliţiştii au mers la familia acesteia, în cartierul constănţean Coicu pentru a pune aplica un mandat de executare dispus de judecători. După mai bine de cinci ore de negocieri, fetiţa Larei Şaban a fost luată şi dusă cu un avion la tatăl ei, fostul concubin al acesteia. Tot ieri, anchetatorii au primit şi rezultatul testului Poligraph la care au fost supuşi principalii suspecţi în uciderea Larei Şaban, Gilberto Şaban şi George Davidescu. În urma analizelor, specialiştii au stabilit că cei doi au minţit la toate întrebările testului şi că ei ar fi autorii crimei, au spus surse din cadrul anchetei.

Dispariţie misterioasă Cadavrul tinerei dispărute la începutul lunii mai, la Constanţa, a fost găsit de anchetatori pe un câmp. Informaţiile anchetatorilor arată că Lara Şaban a fost ucisă de fratele ei pe 3 mai. Mobilul crimei ar fi jaful, Gilberto dorind să-i fure surorii sale 80.000 de euro.

Lara Şaban era iubita lui Huseyn Sipahi, un politician care candidează la Primăria oraşului Istanbul. Cei doi au o fetiţă, pe care însă omul de afaceri n-a vrut s-o recunoască. Acesta este căsătorit şi are trei copii. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, era moderatoarea unei emisiuni la o televiziune din Turcia. Ea venise în România să-i cumpere mamei sale un apartament. Prietenii eu susţin că avea la ea în jur de 160.000 de dolari şi conducea o maşină scumpă, Porsche Panamera. După dispariţia acesteia, automobilul a fost găsit în parcarea imobilului unde locuiesc mama şi fratele său.

Ne puteți urmări și pe Google News