Vasile Pascu, unchiul celebrilor Marco și Franco Calu, a rămas dezamăgit de faptul că Florin Salam a absentat deși fusese invitat. Acesta i-a adresat cuvinte injurioase manelistului, chiar în timpul petrecerii, într-o transmisiune live pe facebook, informează Cancan.ro.

La rândul său, liderul grupării Sportivilor, Mircea Nebunu, i-a dat o replică tăioasă lui vasile Pascu, tot într-o transmisiune live.

„Vasile Pascu, am pretenții la tine. Nu îți e rușine să-l înjuri pe Florin Salam, nu ții cont de noi, că e neam cu noi, că e din familia noastră? Nu îți e rușine, Vasile Pascu! Ce ai tu cu el de îl înjuri? Lasă-i pe ăia a lui Pian să-l înjure, că sunt neam cu el, sunt cumetri. Tu de ce-l înjuri? Ce aveți cu Betty, mai ales tu, care ești prietenul meu? Nu ții cont, nu ai rușine, vrei să înjur și eu? Vrei să vă înjur și eu, că am putere? Vă înjur și eu pe toți. Nu îți e rușine de Betty și de familia lui. Pascule, am pretenții de la tine, frate. Sună-mă pe mine dacă ai ceva de zis, lăsați-i în pace și pe el, și pe familia lui. Tu, Pascule, ești băiat cuminte, ești om de afaceri, nu ești smardoi. Vrei să te faci cunoscut, vino cu mine pe live-uri și te faci cu mine cunoscut. Mergem și pe la pușcărie, Pascule. Mergem la pârnaie amândoi dacă vrei. Eu te-am iubit ca pe fratele meu și tu îl înjuri pe Salam. E urât, mai ales că știi că e în familie cu mine. Să mă înjure unul pe mine și să vezi dacă mai țin cont de vreun prieten de-al meu. Aveți dușmănie că nu vine să vă cânte. Dați-i bani și vine să vă cânte, eu îi dau bani. M-am supărat și eu pe el de atâtea ori, dar… dacă noi îl înjurăm?! Ca șmecher nu ai voie să-l înjuri de copii. Nu ai caracter! Mai te dai și șmecher cu bani mulți și te-ai coborât la cel mai jos nivel. Nu mă așteptam, frate, la tine. Nu ai caracter, Pascule, e urât”, a spus Mircea Nebunu