Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Klemm au participat la sosirea unei noi aeronave în flota TAROM.  ”GROTESCUL are susținători puternici in spațiul carpato–danubiano-pontic cu epicentrul in Videle. Populiștii și ridicolii îngroapă România!

Sunt curios cine va participa la lansarea la apă a primului caiac. când vor începe să refacă flota maritimă a României, dacă la primirea unei aeronave, a uneia, una singură în flota unui TAROM vlăguit, au participat al treilea Om in Stat- Președintele Camerei Deputaților, premierul României, care se plimbă in siajul lui Dragnea și a ministrului Transporturilor, ca un ajutor de mecanic. Îmi inspiră milă omul asta, ministrul de Interne, ministrul Transporturilor era singurul care avea ce să caute acolo și… Cireașa de pe tort, ambasadorul Klemm, ce părea că a primit buletin de Videle și era foarte fericit pentru asta. Mă mir că au lipsit Tăriceanu, Shaideh, Patriarhul și Monseniorul catolic.

În tot acest timp, Tarom pierde rute și clienți, inclusiv pe intern, în dauna unor privați ce cumpără zeci de aeronave anual, fără însă a face pe babuinii fermecați de populism. Aaaaaa, să nu uit de Cucoana cu bandă unică, care a paralizat traficul în capitala României, de am ajuns sa facem 4 ore (!!!) de la Otopeni la Arcul de Triumf. Madame Firea și Olguța mai lipseau, că pe aeronavă vor lucra angajați care vor beneficia de măreața Lege a Salarizării Unice.

Am din ce in ce mai mult convingerea că suntem tâmpiți. Clar. Ridicoli suntem, fără discuție. Doamne ferește… dar cui ne-ai lăsat, Doamne?!?”, a povestit revoltat Rareș Bogdan la Realitatea TV.