Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan sună alarma în PNL: „Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic!”
Rareș Bogdan sună alarma în PNL: „Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic!”

Rareș Bogdan sună alarma în PNL: „Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic!”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan sună alarma în PNL, după scandalul din Parlament și societate pe tema pensiilor speciale.

„Fără milă, fără PENSII SPECIALE și FĂRĂ SPORURI!! Afară cu toți cei cărora nu le convine! La privat cu ei! Să văd dacă renunță la serviciu!”, scrie Rareș Bogdan, într-o postare de pe Facebook.

Reacția sa vine pe fondul intensei dezbatere din societate pe tema pensiilor speciale, începută după ce Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, raport favorabil pentru proiectul de hotărâre care vizează eliminarea pensiilor speciale, cu excepţia celor ale militarilor şi structurilor din cadrul MAI. Doar că, a doua zi după această decizie din Parlament, grefierii au dat tonul protestelor, după care magistrații și cei din alte profesii juridice s-au solidarizat cu aceștia, blocând activitatea instanțelor.

„Dacă nu va exista hotărâre, vom muri politic! Vom reuși „perfomanța” de a nu da satisfacție nici milioanelor de români care se simt nedreptățiți (și pe bună dreptate!!!), considerați cetățeni de mâna a doua, mai puțin „speciali”, dar nici beneficiarilor de sporuri ireal de mari sau de pensii speciale”, a avertizat europarlamentarul.

„Pe cine vrem noi să mulțumim?? Românii ne-au dat un mandat imperativ moral, sunt sătui de privilegiați, oare chiar nu pricepem?”, a tunat, pe Facebook, Rareș Bogdan.

„Trebuie să intrăm în zodia în care politicienii chiar rezolvă mizeriile, nedreptățile, iar dacă nu reușesc, măcar să nu comită altele”, a încheiat prim-vicepreședintele PNL.