Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan și Dan Barna se contrează puternic. ”Sunt invenții”
Rareș Bogdan și Dan Barna se contrează puternic. ”Sunt invenții”

Rareș Bogdan și Dan Barna se contrează puternic. ”Sunt invenții”

Președintele USR i-a răspuns, vineri seara, lui Rareș Bogdan, după ce europarlamentarul PNL a spus că Barna este un arogant.

Dan Barna a scris pe contul său de facebook că episodul relatat de Rareș Bogdan nu a existat niciodată și că preferă să vorbească despre fapte inventate, în loc să se refere la modul în care Guvernul Orban a dat, într-o singură seară, 25 de ordonanțe de Guvern.

”Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu. Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât. Tot restul scenariului este o invenție pură. Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre “liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale. Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru. Știți bine de ce”.

Rareș Bogdan a povestit un episod, petrecut în liftul Parlamentului, în care se afla și Dan Barna și care ar fi avut un comportament arogant. „Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, stă așa pe spate… Îi zic: „Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera, vorbește cu… suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, așa vrei să faci politică?!”. Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna – n.r.)… Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna…”, a declarat Rareș Bogdan