Evenimentul ZileiPoliticaRareş Bogdan zguduie PNL. Atac extrem de dur la Ludovic Orban

Rareş Bogdan zguduie PNL. Atac extrem de dur la Ludovic Orban

Rareş Bogdan zguduie PNL. Atac extrem de dur la Ludovic Orban
Rareș Bogdan a spus pentru prima dată lucruri din interiorul PNL. Europarlamentarul a făcut câteva afirmaţii cutremurătoare la adresa lui Ludovic Orban.
Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, a intrat sub tirul întrebărilor puse de jurnalistul Ion Cristoiu.
Europarlamentarul a fost invitat la Aleph News unde a făcut o serie de afirmații socante la adresa fostului premier Ludovic Orban.

Rareș Bogdan regretă faptul că după alegeri că nu a ieșit să ceară demisia lui Orban

„Trebuia să fiu alături de Robert Sighiartău și Florin Roman şi să cer demisia lui Ludovic Orban din funcția de președinte al PNL.

Este singurul președinte de partid care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție”, a spus Rareș Bogdan despre Orban.

Rareș Bogdan a mai declarat că lui Ludovic Orban îi este frică de Rareș Bogdan.


EXCLUSIV. Primul contracandidat al lui Ludovic Orban la șefia PNL este Rareș Bogdan. Mai există un nume


”Am văzut că sunt ocolit, dar n-am zis nimic, a mai spus el, care a spus că În București, PNL a luat doar 21%, sub media pe țară”.

Acesta a insistat pe faptul că Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL.

Rareș Bogdan este unul dintre cei care ar putea candida la șefia PNL, conform evz.ro.

Nemulțumirile liberalilor la adresa lui Ludovic Orban contabilizează multe acuzații.
Cedarea în fața USR-Plus a ministerelor economice la negocierile politice din decembrie pentru formarea guvernului.

“Ne-am certat violent”

PNL a rămas cu ministerele sociale, Educația și Munca, despre care opozanții lui Orban spun că nu ajută PNL.
Nu pot să-și pună în aplicare programul de guvernare axat pe reforme economice și pe investiții.

Ministerele Apărării, de Interne și de Externe care au revenit PNL nu intră în această analiză, ele având un specific aparte.

PNL a păstrat după negocieri șefia Guvernului și trei ministere economice: de Finanțe, ministerul Energiei și ministerul Agriculturii.

Rareș Bogdan a dezvăluit faptul că după prima zi de negocieri, Bogdan s-a certat “violent” cu Ludovic Orban. Iar a doua zi a refuzat să mai participe la negocieri. Despre tragerea la sorți a premierului, Rareș Bogdan spune că este o “rușine”, a concluzionat europarlamentarul.

Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban

„Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap.

Au ieșit de acolo cu capul umflat.

La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc.  Restul sau stricat la cap.  Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul.

Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a afirmat prim-vicepreședintele liberal, a declarat Rareş Bogdan, potriviti Capital.

 


Accesează: