Rareș Bogdan nu vrea haos în țară. Decizia luată cu privire la alegerile prezidențiale

Rareș Bogdan nu vrea haos în țară. Decizia luată cu privire la alegerile prezidențiale Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Rareș Bogdan spune că liberalii nu au de gând să iasă de la guvernare, şi nici nu au intenția de a remania vreun ministru. Mai mult, prim-vicepreşedintele PNL suține foarte clar că partidul său nu dorește să ducă România în haos.

Rareș Bogdan nu vrea haos în țară

Rareş Bogdan a declarat imediat după ședința pe care a avut-o coaliția de la guvernare, că PNL dorește ca alegerile prezidențiale ar trebui să aibă loc  conform calendarului. Mai exact, pe 10 şi 24 noiembrie. Europarlamentarul a mai subliniat faptul că PNL ar fi dispus la „o dată intermediară” pe care să o stabilească împreună cu PSD.

„PNL nu va ieşi niciodată de la guvernare, pentru că asta ar duce România la o criză profundă. Noi nu plecăm de la guvernare, nici nu remaniem vreun ministru. Ca să fie foarte clar”, a explicat Rareș Bogdan.

În opinia sa, „luna august este o lună în care e greu să-i găseşti preocupaţi de alegeri pe cetăţenii României”, și din acest motiv, a continuat el, „lunile octombrie, noiembrie, ar fi mai potrivite”, a mai declarat europarlamentarul PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul PNL are încredere în Marcel Ciolacu

Rareș Bogdan a ținut să mai sublinieze un aspect cu privire la alegeri spunând că este ferm convins că nici „premierul Marcel Ciolacu și nici Nicolae Ciucă nu sunt oameni iresponsabili și nu vor să arunce România în haos”.

Mai mult, europarlamentarul PNL  a fost chestionat despre cererea Partidului Social Democrat ca ministrul de Interne Cătălin Predoiu să vină cu hotărâri de Guvern cu datele pentru alegeri 15 şi 29 septembrie:

„Legat de Cătălin Predoiu acesta este plecat la Salzburg. Domnia sa se va întoarce joi şi vom vedea dacă propunerile prevăd aceste date. Va face ce trebuie şi cu mandat de la partid”, a răspuns Rareș Bogdan în conferința de presă pe care a susținut-o după ședința coaliției.