Evenimentul Zilei > Actualitate > DE ACEEA A CEDAT GUŞĂ în faţa lui Rareş Bogdan? Informaţie-bombă de ultimă oră. Breaking news în media
DE ACEEA A CEDAT GUŞĂ în faţa lui Rareş Bogdan? Informaţie-bombă de ultimă oră. Breaking news în media

DE ACEEA A CEDAT GUŞĂ în faţa lui Rareş Bogdan? Informaţie-bombă de ultimă oră. Breaking news în media

După scandalul dintre rareș Bogdan și Cozmin Gușă, a fost realizat un sondaj în care cititorii erau întrebați dacă vor mai urmări Realitatea TV în condițiile în care Rareș Bogdan nu s-ar mai întoarce la postul de televiziune, în urma conflictului cu Cozmin Gușă.

Din momentul izbucnirii scandalului, au fost telespectatori care spuneau că nu se vor mai uita la Realitatea TV fără Rareș Bogdan, iar votul arată că postul ar fi pierdut din audiență dacă realizatorul Jocuri de Putere nu decidea să se întoarcă, scrie Stiri Diaspora.

În puțin peste 24 de ore, atât cât sondajul a fost activ pe site, aproape 30 000 de persoane au votat, iar rezultatul este zdrobitor.

Astfel, un procent covârșitor, de 72.75 % din respondenți au spus că n-ar mai fi urmărit Realitatea TV dacă Rareș Bogdan demisiona, iar restul de 27.25 % ar fi rămas în continuare să urmărească postul TV.