Alegerile anticipate, organizate probabil în luna mai. Este termenul avansat de prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, care a afirmat  miercuri, la Caracal, că  susține organizarea alegerilor anticipate.

Rareș Bogdan a mai spus că nu se îndoiește că acest lucru poate avea loc anul viitor, probabil în luna mai, anunță www.antena3.ro.

„Sunt un susţinător total al anticipatelor. (…) Acum (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.) spune simplu: câştigăm alegerile prezidenţiale şi anticipatele, n-am niciun motiv să mă îndoiesc că vor fi anticipate, mai ales că sunt absolut convins că aceste anticipate pot fi organizate undeva în luna mai”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta a explicat și care sunt obiectivele noului guvern Orban care vor trebui realizate pe termen scurt.

„Acest guvern (…) în primul rând va organiza alegerile prezidenţiale, va pregăti Legea bugetului de stat, va pregăti intrarea României în iarnă şi administrarea treburilor ţării într-o perioadă complicată (…) şi pregăteşte alegerile. Ăsta nu e un guvern de patru ani, care să stea patru sau cinci ani de zile şi să vină astăzi cu programul pentru patru ani de zile”, a spus Rareş Bogdan, în cadrul unei întâlniri cu susținătorii din Caracal.