Evenimentul Zilei > Sport > Rapid s-a cocoţat pe 3
Rapid s-a cocoţat pe 3

Rapid s-a cocoţat pe 3

Victoria categorică obţinută aseară, 4-0 cu Oţelul Galaţi, propulsează formaţia giuleşteană pe ultima poziţie a podiumului.

În Giuleşti, Rapid a bătut-o aseară pe Oţelul Galaţi, în etapa a 21-a a Ligii I la fotbal, scor 4-0, şi îşi con tinuă seria excelentă de re zultate din retur. Nebăgată în seamă, Rapid a reuşit să facă un salt de câteva locuri în clasament.

Cu trei victorii şi un egal în jocurile oficiale din 2009, fotbaliştii giuleşteni speră în continuare la titlu, mai ales că victoria contra moldovenilor i-a propulsat pe locul trei, la două puncte de liderul Dinamo! Etapa viitoare va avea loc derby-ul Dinamo – Rapid. După un meci foarte bun, în care şi-au creat o sumedenie de ocazii, echipa pregătită de tandemul Marian Rada – Nae Manea s-a impus aseară fără emoţii, producând totodată şi spectacol.

Taher se vede cu Copos

Deşi a revenit lângă echipă, plătindu-le fotbaliştilor salariile restante, George Copos nu a fost prezent la „oficiala” din Giuleşti nici aseară. Omul de afaceri a declarat că nu va mai călca pe arena de lângă Podul Grant până când echipa sa nu va primi licenţa de club profesionist pentru sezonul viitor al Ligii I. Cu toate că s-a întors în ţară, nici Fathi Taher nu a venit la meciul cu Oţelul. Taher aşteaptă ca astăzi să se întâlnească cu George Copos, pentru a discuta soarta Rapidului.

Fair-play-ul lui Costin Lazăr

Titular la Cluj, unde a ratat câteva ocazii monumentale, brazilianul Claudio Pitbull a fost rezervă la meciul cu Oţelul. Accidentaţi, Cesinha şi Paulo An drade au văzut meciul din tribună.

> În minutul 63, arbitrul Teodor Cră ciunesc a acordat penalty la un atac re gu lamentar al lui Bourceanu la rapidistul Costin Lazăr. În timp ce giuleştenii se certau care să execute lovitura de la 11 metri, Crăciunescu a revenit asupra deciziei şi a dictat minge de arbitru, la intervenţia lui Lazăr, care a dat dovadă de fair-play!

"Acesta este spiritul Rapidului, spirit părăsit pe vremea lui Peseiro. Sunt fericit că am luat decizia de a-i numi antrenori pe Manea şi pe Rada.",
George Copos, patron la Rapid


LIGA I

RAPID – OŢELUL. . . . . . . . . . . 4-0
Marcatori:
Herea (33), Şt. Grigorie (52), Spadacio (83), N. Grigore (90+3)

RAPID: E. Andrade 6 – Maftei 7, R. Fernandes 6 (87, Perjă), Mardare 6, Bozovici 7 – Grigorie 7, C. Lazăr 7, Spadacio 7, Herea 7 (66, E. Dică 5)- J. Paulo 5 (54, N. Grigore 5), Djalovici. Antrenor: Marian Rada

OŢELUL: Kolev 5 – Sârghi 5 (76, Ibeh), Sg. Costin 5, Jelev 5, S. Ilie 5 – L. Iorga 5 (38, Vitaici 4), Bourceanu 5, G. Paraschiv 5, Giurgiu 5, Viglianti 5 – M. Pena 5 (87, Elek). Antrenor: Petre Grigoraş

Stadion: „Giuleşti-Valentin Stănescu”; Spectatori: 5.000; Arbitri: T. Crăciunescu 5 – M. Nagy 6, D. Mudura 6