Rapid - FC Braşov 1-1

Rapid - FC Braşov 1-1

Formaţia Rapid Bucureşti, exilată şi azi în Regie, a remizat, scor 1-1, cu gruparea FC Braşov, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Un succes i-ar fi adis pe giuleşteni la egalitate de puncte cu liderul Dinamo, care joacă mâine, la Vaslui.

Rapid, care părea că şi-a regăsit constanţa în evoluţii după revenirea pe banca tehnică a lui Răzvan Lucescu, câştigase patru şi pierduse un singur duel în startul de sezon al Ligii I, 0-2 cu Universitatea Cluj. Azi, în Regie, "vişniii" au deschis scorul prin Herea, însă "stegarii" au revenit în partea secundă, prin Cristescu.

De cealaltă parte, FC Braşov, echipă fără pretenţii în acest an, a strâns doar două succese în acest sezon. Feroviarii susţină au fost furaţi de arbitru. "Am prins o zi mai puţin bună, dar chiar şi aşa am fi putut cîştiga dacă cineva anume nu s-ar fi pus contra noastră. E clar că cineva nu ne vrea în lupta pentru titlu. Altfel se juca dacă se acorda acel cartonaş roşu", a declarat, citat de "gsp.ro", secundul Rapidului, Maarian Rada, făcând referire la momentul în care muntenegreanul Bozovici a fost eliminat.

RAPID - FC BRAŞOV 1-1 Au marcat: Herea (17, penalty) Crstescu (68, penalty)

Ne puteți urmări și pe Google News

RAPID: Coman - V. Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Grigorie, Alexa, Herea - Surdu, Pancu, Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu

Rezerve: Straton, Roman, Ezequias, Grigore, Cassio, Oros, Sburlea, I. Apostol

FC BRAŞOV: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Voiculeţ - Madeira, Kanu, M. Cristescu Chipciu - Buga. Antrenor: Daniel Isăilă.

Rezerve:  Godinho, Machado, Hugo Souza, Paez, Fl. Stîngă, Moutinho, Toloza