Evenimentul Zilei > Actualitate > Rănit în dragoste și păgubit cu zeci de mii de euro. I-a luat banii și a fugit. Nu se știe unde
Rănit în dragoste și păgubit cu zeci de mii de euro. I-a luat banii și a fugit. Nu se știe unde

Rănit în dragoste și păgubit cu zeci de mii de euro. I-a luat banii și a fugit. Nu se știe unde

Un caz cu multe semne de întrebare dă bătăi de cap anchetatorilor.

Un om de afceri din Petroșani este disperat și acuză că iubita lui l-a înșelat și a plecat cu o sumă importantă de bani. Este vorba despre 80.000 de euro, despre care procurorii bănuiesc că ar fi ajuns în buzunarele unui personaj din lumea interlopă din Iași.

În mod misterios, banii au dispărut, pentru că atunci când au efectuat percheziții la domiciliul celui vizat, oamenii legii nu au găsit nimic. Pe de altă parte, se pare că iubita omului de afaceri a reușit să dispară din România. Nalkiashari Shariat Nasrollah este numele omului de afaceri care a rămas cu buza umflată. El este proprietarul mai multor case de amanet din orașul Petroșani.

Bărbatul a avut o relație cu Esmeralda Florentina Furdui, care se pare că i-ar fi furat suma de 74.150 de euro şi 50.000 de RON, după ce l-ar fi adormit pe iubitul ei, conform Antena 3.

În disperare de cauză, bărbatul păgubit a postat un anunț pe rețele de socializare și încearcă să dea de urma celei pe care o considera jumătatea sa. „Furdui Florentina (Ynna) a furat suma de 74.150 de euro şi 50.000 de RON în dimineaţa zilei de 23-24 septembrie 2019, bani aparţinând casei de schimb valutar deţinută de Naser. Persoanele care pot da relaţii despre acest eveniment, informaţii care pot fi utile în recuperarera banilor, vor fi recompensaţi”, sună postarea.

Se pare, conform unor surse din cadrul anchetatorilor, că femeia a dat înapoi o sumă de bani, dar a rămas să mai achite aproximativ 80.000 de euro. Însă, în acest moment, Esmeralda Florentina Furdui este de negăsit. Avocatul bărbatului din Iași, asupra căruia planează suspiciunea că ar deține banii omului de afaceri din Petroșani spune că acuzațiile îndreptate către clientul său nu au nicio bază. Ancheta este în plină desfășurare și urmărește două planuri: găsirea fetei și a banilor care parcă „au intrat în pământ.”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News