Evenimentul ZileiPoliticaRaluca Turcan, atac la baionetă. Despre cercul mistificărilor în care s-a învârtit Dăncilă

Raluca Turcan, atac la baionetă. Despre cercul mistificărilor în care s-a învârtit Dăncilă

Raluca Turcan, atac la baionetă. Despre cercul mistificărilor în care s-a învârtit Dăncilă
Vicepremierul Raluca Turcan lansează un atac la baionetă la adresa Vioricăi Dăncilă.

Pusă în oglindă cu „maratonul” declarațiilor din tabăra pesedistă, conferința președintelui Klaus Iohannis a fost una „deschisă, civilizată și de substanță despre viitorul României”, crede Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook.

În schimb, liderul PNL consideră că „Viorica Dăncilă s-a învârtit două ore în cercul mistificărilor propagandei agresive de tip pesedist și s-a încurcat în propriile minciuni, în incinta Parlamentului pe care Dragnea l-a vrut atârnat la butoniera partidului”.

Iată de ce, afirmă Turcan, „orice analiză la rece a dezbaterilor de ieri duce către o singură concluzie: România pe care ne-o dorim poate fi posibilă doar cu un proiect politic puternic și european, cu o acțiune politică asumată 100% și cu multă deschidere față de români!”.

Klaus Iohannis, un președinte normal pentru România, acesta a fost mesajul desprins din dezbaterea de la sediul BCU. De altfel, mai spune Raluca Turcan, „președintele Iohannis a avut un discurs de deschidere pentru educație, tineri, profesori, oameni care prețuiesc competența, a căutat să dea încredere românilor în viitorul țării și nu a urmărit să facă breaking news-uri. Klaus Iohannis este fără îndoială acel președinte care va reuși să schimbe profund România, după 30 de ani de tranziție”.

În opinia vicepremierului României, dezbaterea de marți a arătat ce forță are proiectul de țară pe care îl propune Klaus Iohannis, iar Raluca Turcan a sinteziat în câteva puncte motivele pentru care merită să i se acorde încredere la votul de duminică:

✅ Pentru că toată acțiunea sa politică a consolidat singurul parcurs posibil pentru România, cel european și democratic;
✅ Pentru că are soluții pentru dezvoltarea sectoarelor prioritare pentru țară și pentru oameni: educație, sănătate, economie, infrastructură;
✅ Pentru că va fi mereu cel mai mare apărător al drepturilor românilor din țară și din diaspora;
✅ Pentru că este tratat cu respect și simpatie de toți partenerii externi ai României;
✅ Pentru că va garanta mereu respectul față de lege și va pune instituțiile statului în slujba cetățenilor.


Accesează: