Radu Vâlcan se transformă în thailandez

Radu Vâlcan se transformă în thailandez

În timp ce jumătatea sa, actrița Adela Popescu, aflată deja în a patra lună de sarcină, se luptă cu poftele de gravidă, Radu Vâlcan se răsfață în Thailanda cu bucate alese.

Aflat acolo în interes de serviciu pentru a șaptea oară, îndrăgitul prezentator se simte deja de-al casei și reușește să îmbine utilul cu plăcutul. „Știu foarte bine ce se mănâncă, ce ingrediente conține un preparat, ce mirodenii locale se folosesc și îmi plac și oamenii și obiceiurile lor, cred că mai am puțin și încep să vorbesc și limba. Încă nu am prea folosit expresii locale, deoarece thailandezii vorbesc engleză, așa că din punctul acesta de vedere ne înțelegem destul de ușor de cele mai multe ori”, povestește amuzat Radu Vâlcan.

Îndrăgostit de bucătăria asiatică

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum nu e prima dată când filmează pe teritoriul asiatic, vedeta a devenit deja un expert în bucătăria tradițională. De fiecare dată, se răsfață cu mâncăruri tradiționale servite în locurile preferate de localnici. „Mânânc destul de des tom yum, picantă, foarte picantă! În rest, încerc destul de multe, dar nu prea mănânc preparate cu porc sau pui. Dar dacă mergi într-un sat de exemplu, ei obișnuiesc să facă grătar în curte și poți să stai cu ei la masă, sunt niște oameni foarte ospitalieri”, a mărturisit vedeta.

Și cum în mâncare a devenit deja expert, Radu a începu să exploreze și latura bahică a exoticei locații. Astfel a descoperit vinurile, care, contrar zvonurilor, l-au fermecat. „Am auzit spunându-se că vinul thailandez nu este bun. Nu știu ce să zic, eu am gustat un Chianti extraordinar”, a mărturisit prezentatorul după ce a vizitat o podgorie locală.