Radu Mazăre a admis că a discutat cu Victor Ponta despre cedarea acţiunilor portului la primăria Constanţa, dar că nu a condiţionat în niciun fel susţinerea premierului la alegerile prezidenţiale. „Da, am discutat şi a spus că va face ceea ce a promis. Nu a fost foarte clar, probabil după alegerile prezidenţiale. Eu să-l conving? Numai, am discutat lucrul ăsta, vrea să facă pentru constănţeni, bine, nu vrea să facă, iarăşi bine. Nu moare nimeni. Ce, le iau eu, acţiunile, în buzunar?, a declarat Radu Mazăre, astăzi, înainte de a intra, a 20-a oară,  în sediul IPJ Constanţa, pentru a da cu subsemnatul în dosarul în care este cercetat sub control judiciar, pentru luare de mită.

„Nu mi-a plăcut niciodată să fac campanie electorală”

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD , Radu Mazăre, nu se va ocupă însă de coordonarea alegerilor prezidenţiale de la Constanţa. Recunoaşte că, spre deosebire de anul 2009, când în turul I, filiala PSD Constanţa a refuzat să se ocupe de campania electorală  a lui Mircea Geoană, organizaţia locală va fi totuşi angrenată în susţinerea lui Victor Ponta. Dar nu Radu Mazăre. „Eu niciodată nu am făcut campanie electorală. Director de campanie este domnul Cristinel Dragomir Eu nu am fost niciodată, în nicio campanie, director de campanie electorală. Nu m-am ocupat eu de organizare. Ştii de ce? Nu-mi place cu militanţi, cu partid, niciodată nu mi-a plăcut”. Spune că va participa la congresul PSD dar la adunările partidului va merge „ în funcţie de disponibilitatea mea, şi de carnaval, şi de ce mai avem de făcut”

Carnavalul din Mamaia, campania lui Mazăre pentru Ponta   

Nici premierul Victor Ponta, prezent astăzi la Mangalia şi Agigea, nu a recunoscut că s-ar fi certat cu Radu Mazăre.„Discuţiile au fost extraordinar de tensionate, în sensul că nu au fost”,  a declarat el, ironic, sugerând că „sursele participante” la întâlnirea PSD, de vinerea trecută de la Tulcea, ar fi râs de presă. „ Deci te minte şi Ponta, te mint şi eu? Ce, dacă aveam scandal cu el, nu spuneam, sau ce?” a fost reacţia lui Radu Mazăre pentru EVZ. Susţine chiar că toate acţiunile lui de până acum au avut un scop electoral. „Dar carnavalul din Mamaia ce a fost, nu e campanie electorală?”