Radu Drăgușin, în plin scandal. Viitor incert la Tottenham

Radu Drăgușin, în plin scandal. Viitor incert la Tottenham Sursa foto: X (Twitter)

Radu Drăgușin se află într-o situație fără precedent, scandalul în care este implicat fiind deja dezbătut în marile tabloide din Marea Britanie.

Cum a debutat scandalul

Totul a pornit de la declarațiile făcute de Florin Manea, care s-a arătat nemulțumit de modul în care Tottenham îl folosește pe Radu Drăgușin. Din pucnctuș său de vedere, tactica antrenorului echipei nu ar fi cea mai potivită, având în vedere că mijlocașul nu e suficient de mult pe teren.

Din acest motiv, Florin Manea a devenit subiect de interes în presa tabloidă din Anglia. Publicația The Sun a descris atacul făcut de impresar la managerul Ange Postecoglou. Aceasta este și declarația care a atras atenția, cea în care Manea a criticat tactica lui Ange Postecoglou:

„Pentru climă ar fi fost mai bine (n.r. să semneze cu Napoli), dar a fost alegerea sa. Am vorbit și cu De Laurentiis, a fost o mare onoare pentru mine. Drăgușin trebuie să aibă răbdare. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu trei fundași. El știe mai bine, dar Tottenham primește multe goluri. Ai mai multă siguranță dacă joci cu trei fundași și nu vei mai primi atât de multe goluri. Pentru Drăgușin nu se schimbă nimic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tottenham primește multe goluri din faze fixe. Cred că Drăgușin își va găsi locul în viitor, pentru că Tottenham are nevoie de forța sa, la Genoa a marcat multe goluri cu capul. Muncește foarte mult, stă în sala de forță, se antrenează multe ore pe zi, mănâncă foarte bine, doarme devreme. A fost impresionat de profesionalismul lui Cristiano Ronaldo și încearcă să îl imite”, a spus Florin Manea la Radio CRC.

Culisele transferului anului. Drăgușin avea șanse să joace la Chelsea

Sursa foto: Instagram

Viitorul lui Radu Drăgușin la Tottenham, incert

Tottenham Hotspur a depășit competiția de la Napoli și Bayern München pentru a-l achiziționa pe Radu Drăgușin de la Genoa pentru suma de 21,5 milioane de lire sterline în ianuarie. Cu toate acestea, el a fost titular doar în două meciuri din Premier League și a intrat ca rezervă în alte patru meciuri.

„Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta din partea lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli”, a adăugat Manea.

Ce a realizat până acum Radu Drăgușin la Tottenham

În plus față de declarațiile date de Florin Manea pentru Radio CRC, jurnaliștii de la The Sun au prezentat și statisticile lui Radu Drăgușin de la transferul său la Tottenham. Conform analizei efectuate de englezi, în cele 6 meciuri în care a evoluat pentru echipa din nordul Londrei, Radu Drăgușin a înregistrat:

  • 229 minute
  • o deposedare
  • 4 faulturi
  • 182 de pase
  • 0 goluri
  • o deposedare câștigată