Inter Miami, eliminată în semifinalele Ligii Campionilor Concacaf. Eșec uriaș pentru Messi

Inter Miami, eliminată în semifinalele Ligii Campionilor Concacaf. Eșec uriaș pentru Messi Sursă foto: Facebook/PSG

Inter Miami, cu Lionel Messi, a fost eliminată din sferturile de finală ale CONCACAF Champions Cup (echivalentul UCL din America de Nord și Centrală). Formația a pierdut în Mexic în fața lui Monterrey, scor 1-3, în deplasare. De asemenea, și în manșa tur, jucată la Miami, echipa lui Messi a pierdut cu scorul de 1-2 (la general, Inter Miami a fost învinsă de Monterrey cu scorul de 2-5).

Eșec uriaș pentru Inter Miami

În meciul jucat în Mexic, Messi a reușit să ofere assist-ul la singurul gol marcat de Inter Miami din retur, prin Diego Gomez, în minutul 85. În partida tur, argentinianul nu a evoluat în niciun minut pentru că a fost accidentat.

Lionel Messi, ironizat de mexicani

La scurt timp după ce Monterrey a reușit să o elimine pe Inter Miami și să califice în semifinalele CONCACAF, mexicanii l-au ironizat pe Messi. Ei au postat pe contul oficial în engleză al clubului mesajul „SIUUU”, care este adresat direct lui Lionel Messi.

Oficialii lui Monterey au făcut aluzie la modul în care se bucură Cristiano Ronaldo (39 de ani), jucătorul considerat marele rival al argentinianului din fotbal, atunci când marchează, pentru a-l enerva pe jucătorul de la Inter Miami.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lionel Messi şi colegii săi de la Inter Miami sunt, aşadar, eliminaţi din competiţie în sferturile de finală. Monterrey va înfrunta în semifinale pe Columbus Crew, pe 23 şi 30 aprilie.

Lionel Messi are și alte probleme

În urmă cu trei zile s-a aflat că cei implicați în procesul Panama Papers vor fi chemați în fața instanței pentru a da explicații în cel mai mare scandal de evaziune fiscală. Printre ei se numără și Lionel Messi și David Cameron.

Procesul ar fi trebuit să înceapă în anul 2021, însă a fost amânat în de mai multe ori. Scandalul a izbucnit în anul 2016, când mai multe personalităţi din întreaga lume au fost acuzate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Faptele ar fi trecut prin cabinetul de avocatură Mossack Fonseca.