Evenimentul Zilei > Politica > Radu Cristescu PMP: „Si LIBERALII, şi TEHNOCRAŢII, inclusiv NICUŞOR DAN, doresc acestă OUG cât mai repede”
Radu Cristescu PMP: „Si LIBERALII, şi TEHNOCRAŢII, inclusiv NICUŞOR DAN, doresc acestă OUG cât mai repede”

Radu Cristescu PMP: „Si LIBERALII, şi TEHNOCRAŢII, inclusiv NICUŞOR DAN, doresc acestă OUG cât mai repede”

Vicepreşedintele PMP, Radu Cristescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook acuză faptul că toate partidele politice abia aşteaptă Ordonanţa mult disputată privind amnistia si graţierea, numai că, nu au curaj să recunoască public acest lucru. Cu toţii se roagă de PSD-işti, în culise, să dea drumul cât mai repede acestei Ordonanţe.

Vă redam postarea vicepreşedintelui PMP:

"Din clipa când PSD a preluat guvernarea, nu există altă discuţie de dimineaţa până seara, decât despre OUG privind amnistia şi graţierea.

Nu intru în detalii pentru că am s-o fac în emisiunile viitoare la care voi participa.

Acum, doar atât vă spun: TOŢI politicienii pe care îi vedeţi la TV şi nu numai, inclusiv cei din Parlament care stau în spatele uşilor închise ale partidelor aşa zise de OPOZIŢIE, nu numai că SUSŢIN, dar se ROAGĂ de colegii din PSD să dea cât mai repede OUG pentru că majoritatea se regăsesc în beneficiile ei".

Si LIBERALII, şi TEHNOCRAŢII, inclusiv NICUŞOR DAN care are un dosar privind finanţările ilegale, doresc acestă Ordonanţă cât mai repede.

Este exact ca şi la votarea pensiilor SPECIALE pentru parlamentari când liberalii se rugau de PSD-işti să o dea mai repede pentru a beneficia de ea" a scris acesta pe pagina sa de socializare.