Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Banciu: „IOHANNIS nu mai este acum de ÎNGRIJORARE, ci de ÎNALTĂ ÎNGRIJORARE”
Radu Banciu: „IOHANNIS nu mai este acum de ÎNGRIJORARE, ci de ÎNALTĂ ÎNGRIJORARE”

Radu Banciu: „IOHANNIS nu mai este acum de ÎNGRIJORARE, ci de ÎNALTĂ ÎNGRIJORARE”

Atentatul de la Bruxelles a fost subiectul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, prezentatorul puncând reacţia preşedintelui României, Klaus Iohannis, în urma atacurilor în urma cărora 34 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar peste 200 au fost răniţi.

“Ați văzut și dinspre Cancelaria Prezidențială că a fost ridicat un pic gradul de emoție al președintelui României. El nu mai este acum de îngrijorare, ci de înaltă îngrijorare. Iar, dinspre Ion Iliescu, a ajuns la gradul de preocupare. Ion Iliescu este îngrijorat de ce se întâmplă, iar președintele României este undeva înalt îngrijorat. Era de obicei îngrijorat. Când a venit primăvara, era doar ușor îngrijorat, acum, că se multiplică aceste atentate, are o îngrijorare superioară, de care ne face și pe noi să profităm întrucât dă bine, astăzi, să fii îngrijorat”, a declarat prezentatorul, potrivit B1.ro.

Vedem aceiași oameni apărând la toate televiziunile, în toate țările, analiști, oameni politici, comentatori, reporteri. Este exact aceeași lume care spune aceleași lucruri: că va fi mărit gradul de alertă, securitatea în aeroporturi întărită. (…) Noi îi vedem la televizor exact pe cei pe care nu vrem să îi vedem, oamenii care nu spun nimic. Suntem consternați, suntem șocați, este un sentiment de profundă tristețe, un sentiment de profundă revoltă. Aceleași și aceleași stupizenii. Dar măsuri, zero”, a mai adăugat Radu Banciu.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: