Radu Bălănescu: Trecerea anilor nu înseamnă îmbătrânire, ci perfecționare

Radu Bălănescu: Trecerea anilor nu înseamnă îmbătrânire, ci perfecționare

Vreau să urez viață lungă Evenimentului Zilei și să rămână mereu un simbol al noului în presa din România, transmite profesor universitar doctor Radu Bălănescu, președintele Asociației Marea Lojă Națională din România

Ca și Masoneria, presa liberă a renăscut îmediat după căderea comunismului, dezvoltându-se odată cu societatea noastră, dar și ajutând neobosită la schimbările în bine care s-au petrecut.

Evenimentul Zilei, care împlinește astăzi 28 de ani, a fost de la început un produs revoluționar pe piață și a reușit să se mențină fără întrerupere în fruntea preferințelor publicului.

Trecând de la tiparul de plumb, prin toate evoluțiile tehnice ale printului, Evenimentul Zilei este acum un produs modern, adaptat cititorului zilelor noastre, dar ne bucură că a păstrat în portofoliu și produse tipărite, Evenimentul Istoric și Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Închei, urându-vă ”La mulți ani!” și amintind că trecerea anilor nu înseamnă îmbătrânire, ci perfecționare, un cuvânt important pentru viața Ordinului pe care îl conduc!

Profesor universitar doctor Radu Bălănescu, președintele Asociației Marea Lojă Națională din România