„Am spus de la bun început că ancheta comisiei Mueller nu va găsi nimic, nimeni nu o ştia mai bine ca noi”, a declarat Vladimir Putin în timpul forumului consacrat Arcticii organizat la Sankt-Petersburg.

„Pentru noi era clar că (ancheta) se va termina cu un munte care naşte un şoarece, am spus-o mereu”, a adăugat acesta, în legătură cu ancheta în care președintele american Donald Trump a fost acuzat că ar avea legături cu Rusia.

Săptămâna trecută, secretarul american al justiţiei William Barr a asigurat că ancheta lui Mueller, care a durat 22 de luni, nu a stabilit că echipa de campanie a lui Trump a complotat cu Rusia şi că procurorul special nu a ajuns la concluzia că Trump ar fi „interferat” în mod ilegal cu ancheta rusă. Deşi Mueller nu l-a exonerat pe Trump, William Barr a precizat că în opinia sa nu sunt suficiente dovezi pentru a demonstra că preşedintele ar fi "obstrucţionat" justiţia.

Departamentul Justiţiei din SUA, care se confruntă cu presiuni crescânde de a face public raportul procurorului special Robert Mueller privind implicarea Rusiei în campania prezidenţială din 2016, s-a pronunţat din nou joia trecută pentru menţinerea confidenţialităţii anumitor informaţii din document, informează Agerpres.

 

Te-ar putea interesa și: