Evenimentul Zilei > Politica > PSRO Constanța a dispărut, înghițit de Mișcarea Populară:”Nu vrem să ne transformăm într-un mic USL”
PSRO Constanța a dispărut, înghițit de Mișcarea Populară:”Nu vrem să ne transformăm într-un mic USL”

PSRO Constanța a dispărut, înghițit de Mișcarea Populară:”Nu vrem să ne transformăm într-un mic USL”

Toate cele 10 organizații ale PSRO din județul Constanța, care ar însuma cel puțin 2000 de membri, au trecut la Mișcarea Populară “dezamăgiți” de acordul încheiat la nivel central între Mircea Geoană și PNL.

Liderul PSRO Constanța, Virgil Senopol, a anunțata astăzi, într-o conferință de presă, că în urma consultării cu organizația județeană a partidului s-a decis trecerea in corpore la Mișcarea Populară. “Am decis trecerea către Mișcarea Populară în urma dezamăgirilor.Noi ne transformam cu pași repezi, dar iuți, într-un mic USL, prin acel acord cu PNL”, a declarat Virgil Senopol . El spune că nu l-a înștiințat pe Mircea Geoană că nu mai are partid la Constanța. “Va afla din presă”.

Organizația județeană a PSRO ar avea cel puțin 2000 de membri, cele mai multe filiale, din cele 10, fiind în orașele din județul Constanța. Deși nu a cerut vreo funcție politică în Mișcarea Populară Constanța, Virgil Senopol a devenit vicepreședinte al organizației județene, potrivit liderului MP, Claudiu Palaz. “PNL Constanța are un stil teribil, sunt băieți buni dar au un defect, nu se pot ține de cuvânt. Au avut grijă să își îndepărteze și aliații.  La Constanța PNL sunt sparți în patru bucăți, PSRO  ar fi fost a cincea roată la căruță. Și au venit la MP” a explicat liderul MP Constanța, Claudiu Palaz.

MP Constanța a cooptat și mai mulți membri ai UNPR, printre ei fiind și consilieri locali din  zona rurală. Cu toții sunt foști membri ai PPDD, în frunte cu secretarul executiv al organizației județene a UNPR Constanța, Constantin Nițe, nemulțumiți de faptul că "uneperișții sunt sub papucul PSD”. Nici ei nu au vrut funcții politice în Mișcarea Populară Constanța. “Toți au renunțat la mai mult, pentru a veni la mai puțin, și le mulțumesc”, a declarat Claudiu Palaz, referindu-se la noii veniți în partid.