Evenimentul Zilei > Politica > Un primar PSD a fost BĂTUT de doi MINORI, în CURTEA unei ȘCOLII. A fost deschis DOSAR PENAL
Un primar PSD a fost BĂTUT de doi MINORI, în CURTEA unei ȘCOLII. A fost deschis DOSAR PENAL

Un primar PSD a fost BĂTUT de doi MINORI, în CURTEA unei ȘCOLII. A fost deschis DOSAR PENAL

Valer Saşa, membru al PSD și primarul comunei Tritenii de Jos din județul Cluj, a fost bătut în curtea şcolii de către doi minori, iar în cauză s-a deschis un dosar penal.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 56 de ani a reclamat faptul că ar fi fost victima unei agresiuni, în pe data de 19 ianuarie, agresiune în urma căreia a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La nivelul unităţii de poliţie s-a înregistrat o lucrare penală privind săvârşirea infracţiunii de 'lovire sau alte violenţe', faptă prevăzută de Codul penal. Poliţiştii au efectuat verificări cu privire la cele întâmplate, iar în acest moment există date şi indicii cu privire la identitatea persoanelor implicate. În prezent, se derulează activităţi pentru stabilirea exactă a tuturor detaliilor legate de acest incident”, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş.

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că agresorii ar fi doi minori.