,,PNL, partidul fără-de-candidat la Primăria Generală, s-a trezit să-și dea cu părerea, prin vocea Ministrului Șomajului, Violeta Alexandru, despre candidații PSD la Capitală. Că vezi, Doamne, Gabriela Firea n-ar avea susținere în PSD!

Tocmai PNL, partidul cacealma, să emită o asemenea nerozie? Tocmai PNL, care și-a recunoscut deja înfrângerea, prin incapacitatea de a găsi în partid un candidat care să poată lupta de la egal la egal cu Gabriela Firea?! Tocmai ei, care se amăgesc cu propriile sondaje false și care, în lipsa soluțiilor, mizează doar pe campanii murdare, în dispreț pentru adevăr și pentru bucureșteni? E de înțeles de ce visează ca primarul general Gabriela Firea să nu candideze…

Răspunsul e simplu: „Vrabia mălai visează!” PSD o susține 100% pe Gabriela Firea, care va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei”, se arată în comunicatul PSD.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declrat  că Gabriela Firea are mari probleme în partid și că este foarte posibil să nu mai fie susținută din nou de PSD la alegerile locale. Aceasta consideră că altcineva va fi capul de listă pentru PSD.

„Nu ştiu dacă Gabriela Firea va mai candida. Aţi văzut că are serioase probleme de susţinere în partid. (…) Sunt oameni care au fost chestionaţi, pe baza unui chestionar cu privire la alţi candidaţi, de unde rezultă că în Partidul Social Democrat lumea pe bună dreptate îşi pune semne de întrebare cu privire la şansele Gabrielei Firea.

Eu cred că în PSD sunt oameni cu discernământ, care, evaluând profilul profund agresiv al acestei doamne faţă de bucureşteni, bilanţul complet negativ al realizărilor ei în ce priveşte calitatea vieţii, schimbările din Bucureşti, (…) se vede cu ochiul liber faptul că sunt acolo nişte semne de întrebare. În momentul în care o să vedem care este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei şi cine va deschide lista consilierilor PSD pentru Capitală, în mod evident vom face şi noi analizele corespunzătoare”, a susţinut Violeta Alexandru.

„Ce ne interesează este să primim răspunsul legat de candidatura Gabrielei Firea. Văd că lucrurile sunt în discuţie. Vreau să văd cine deschide lista de la celelalte partide, vreau să văd care este angajamentul celorlalţi parteneri cu care suntem în discuţii şi pe care i-am abordat în vederea formării unei coaliţii pentru Bucureşti.

Eu cred că avem cu toţii responsabilitatea să ajungem la o înţelegere”, a spus liderul PNL Bucureşti, conform RomaniaTV.